Ομογένεια

NY

Η βαθύτερη ανάγκη των ανθρώπων από τα αρχαία χρόνια ήταν η επικοινωνία με τον συνάνθρωπο τους. Από τους πρώτους αιώνες της ύπαρξης του ανθρώπινου γένους ο άνθρωπος εκφράζει την ανάγκη ένταξής του σε ομάδες. Μία από τις σημαντικότερες ομάδες , η οποία έχει δημιουργηθεί από τον άνθρωπο είναι και η οικογένεια. Η καθιέρωση του θεσμού αυτού έγινε από τα πρώτα σχεδόν βήματα της ζωής του ανθρώπου στη γη και μέχρι σήμερα εξακολουθεί να διαδραματίζει πρωτεύοντα ρόλο τόσο στο κοινωνικό σύνολο όσο και στη ζωή των μεμονωμένων ατόμων. Η οικογένεια άσχετα από τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά καιρούς , σαν θεσμός, έχει αναγνωριστεί και λειτουργεί με τη μία ή την άλλη μορφή σε όλες τις χώρες του κόσμου , είτε αυτές είναι πολιτισμένες είτε είναι απολίτιστες.Για τους Έλληνες που ζουν και δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό και επιθυμούνε να βρούνε το άλλο τους μισό από την πατρίδα και όχι μόνο, έχουμε τη λύση.. Εμείς φέρνουμε κοντά τους ανθρώπους, μηδενίζοντας την απόσταση, καταργώντας τα τείχη και τα σύνορα μεταξύ των… Σκοπός μας είναι η άμεση και η προσωπική επαφή με όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που είναι αδέσμευτοι σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

11477_Sydney-australia-32220119-1920-1200

Δραστηριοποιούμαστε στο εξωτερικό με δικό μας γραφείο στη Βουλγαρία και με συνεργασία με γραφεία από άλλες χώρες σας φέρνουμε σε επαφή με κοπέλες και κυρίους αξιόλογους με κέφι και όρεξη για τη ζωή, που ενδιαφέρονται να παντρευτούν και να κάνουν οικογένεια.

Άμεσα και υπεύθυνα λοιπόν, κάνουμε πράξη τα όλα όσα υποσχόμαστε και δημιουργούμε γέφυρα επικοινωνίας σε εσάς που βρίσκεστε, ζείτε και εργάζεστε σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Εμείς θα βρούμε το ιδανικό ταίρι για εσάς έτσι ώστε η απόσταση να μην είναι το πρόβλημα για την ευτυχία σας.

 

Το γραφείο μας, φέρνει την anoixi σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες σε Ευρώπη, Αμερική, Καναδά, Ασία και Αυστραλία. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς στο 2103251700 η με email στο anoixis@hotmail.gr