11 Συστατικά Ενός Επιτυχημένου Γάμου

 • Αλληλοκατανόηση : Τα προσωπικά όρια του καθενός θα πρέπει να είναι σεβαστά και από τα δύο μέλη του ζευγαριού.
 • Έρωτας: Το απαραίτητο συστατικό για την ομαλή πορεία ενός γάμου. Οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις δεν θα πρέπει να επηρεάζουν αρνητικά την ερωτική σας ζωή.
 • Παιδιά: Ο ερχομός του… πελαργού προσθέτει ακόμη ένα ρόλο για εσάς. Μην ξεχάσετε όμως, σε καμία περίπτωση το ρόλο εκείνον του/της συζύγου
 • Κρίση: Δείξτε κατανόηση, στις όποιες δυσκολίες ή ακόμη και κρίσεις που μπορεί να αντιμετωπίσετε.

roses-e1328895048887

 • Ισχυρός δεσμός: Να καταφέρνετε πάντα στο τέλος τα προβλήματα να σας ενώνουν και όχι να σας απομακρύνουν.
 • Ασφάλεια: Ο γάμος σας, είναι σημαντικό να σας παρέχει ασφάλεια και σε καμία περίπτωση ανασφάλεια.
 • Χαμογελάτε, είναι μεταδοτικό: Και όμως είναι αλήθεια, βασικό συστατικό και αυτό, αφού επιδρά στην απομόνωση, πλήξη, στην εκτόνωση προβλημάτων αλλά και την δημιουργία προσδοκιών.
 • Φροντίδα:Να φροντίζεις, το/τη σύντροφο σου και εκείνος εσένα. Να καταφέρνεις να του/της είσαι απαραίτητη/τος.
 • Συντήρηση: Οι αναμνήσεις, τα όνειρα, τα σχέδια είναι αυτά που θα σας γυρίζουν λίγα χρόνια πίσω, για να διατηρήσετε αναλλοίωτες όλες αυτές τις στιγμές τις οποίες ζήσατε.
 • Πειρασμός: Αποφύγετε την οποιαδήποτε επαφή με άτομα εκτός του γάμου σας, τα οποία διεγείρουν μέσα σας ερωτικά συναισθήματα.
 • Όχι βιασύνη: Μην συμφωνείτε πρόχειρα με τα όσα λέει ο/η σύντροφός σας, μόνο και μόνο για να τελειώσει γρήγορα η συζήτησή σας.

heart-made-out-of-hearts

Απο την πολυετη πειρα μας στο χωρο των συνοικεσιων και συνεπως την εμπειρια η οποια αποκτηθηκε, βοηθαμε να βρεις αυτο που ακριβως σου ταιριαζει. Στη συνεχεια οι επιτυχημενες γνωριμιες που κατεληξαν στα σκαλια της εκκλησιας, την σχεση την συμβιωση δινοντας στους ανθρωπους χαρα, ορεξη για ζωη, ευτυχια και αγαπη, προσφερουν σε ολους εμας, που καθημερινα προσπαθουμε να ειμαστε κοντα σας, αυτοπεποιθηση, δυναμη και θαρρος, να συνεχισουμε εκτελωντας πια, οχι μια κοινη εργασια, αλλα, αν μη τι αλλο, κοινωνικο εργο. ολοι μαζι πολεμουμε τη μοναξια, η οποια ειναι η αιτια πολλων ψυχολογικων παθησεων! Η οικογένεια αποτελεί το βασικό κύτταρο της οργανωμένης κοινωνικής συμβίωσης.Ο καθένας από τους δύο συζύγους ανακαλύπτει στο πρόσωπο του άλλου τον αφοσιωμένο σύντροφο και συμπαραστάτη στις αντιξοότητες και δυσκολίες που συναντάει , τον ανεκτίμητο βοηθό στις υποθέσεις που τον απασχολούν , τον ανιδιοτελή και ειλικρινή σύμβουλο στα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν και τον άδολο σύμμαχο στον αγώνα της ζωής. Οι γονείς βρίσκουν στα πρόσωπα των παιδιών τους την πηγή της χαράς , το στήριγμα των ελπίδων τους και το σκοπό της ζωής τους. Τα παιδιά αντίθετα βρίσκουν στα πρόσωπα των γονιών τους φύλακες της ασφάλειάς τους , τους εγγυητές των δικαιωμάτων τους , τους συντελεστές της μόρφωσης και της προόδου τους , τους καθοδηγητές τους στο γεμάτο παγίδες δρόμο της ζωής τους.

beaded-bride-headpiece