Επαρχία

Ζεις στην Επαρχία;

grafikaxoria-675-4_331138_313226

Η σε κάποιο, πανέμορφο, πλην όμως απομακρυσμένο νησί;

nisia-ellada-1

Στην επαρχία οι άνθρωποι και γενικότερα οι καταστάσεις ήτανε διαφορετικά πριν από χρόνια. Οι περισσότεροι πετυχημένοι γάμοι γίνονταν μέσο κοινού γνωστού, δηλαδή με συνοικέσιο . Αφού λοιπόν είχε επιτυχία το να παντρευτεί κάποιος με συνοικέσιο, δηλαδή να ξέρει η υποψήφια νύφη με ποιόν άνθρωπο έχει να κάνει, τι οικογένεια είναι και γενικά τις προθέσεις του ανδρός, γιαυτό εμείς τώρα το κάναμε δουλειά! Το γραφείο μας ενώνει ανθρώπους με τα ίδια θέλω, τις ίδιες ανησυχίες, και ίδιες αναζητήσεις, από ολόκληρη την Ελλάδα και σου δίνει την δυνατότητα να βρεις τον ανθρωπο που σου ταιριάζει. Η εμπειρία όλων αυτών των ετών μας βοηθάει στο να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα στο συνοικέσιο.

Η εχεμύθεια , η διακριτικότητα, η άμεση εξυπηρέτηση και ο σεβασμός είναι τα βασικά πλεονεκτήματα που παρέχει το γραφείο μας, έτσι ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η δική σας ευτυχία. Σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε να βρείτε το κατάλληλο ταίρι για εσάς με την ευτυχή κατάληξη, δηλαδή τον γάμο!

Η τεράστια εμπειρία μας, μετά από τόσα χρόνια και πάρα πολλές επιτυχημένες γνωριμίες, σε Αττική, νησιά, Ηπειρωτική Ελλάδα και Κύπρο,που καταλήξανε σε αρμονική σχέση η συμβίωση και φυσικά γάμο, μας βοηθά να ξεχωρίσουμε ανάμεσα από τόσους ενδιαφερόμενους, το ιδανικό ταίρι για εσάς, με γνώμονα τον βαθμό δυσκολίας στην επαρχία. Σε κάποιες περιπτώσεις, ποσοστό που ανεβαίνει συνεχώς και έφτασε εως 40%!!, από την πρώτη κιόλας γνωριμία να έχουμε την κατάληξη που θέλουμε!

Πιθανόν το άλλο μισό σας να είναι από διαφορετική περιοχή οπού ζείτε εσείς, έτσι εμείς εδώ  προσπαθούμε μέσα από σωστή αξιολόγηση να σας φέρουμε σε επαφή άμεσα, εχέμυθα και προπαντός αποτελεσματικά, για να μπορέσετε, επιτέλους, να δημιουργήσετε την δική σας οικογένεια!

love

Οι ανθρώπινες σχέσεις σήμερα είναι το μοναδικό αντίδοτο με το οποίο μπορούμε να καταπολεμήσουμε την κρίση και τις δυσκολίες της ζωής. Ότι και να έχουμε να αντιμετωπίσουμε κατά την διάρκεια της ημέρας πάντα μια ζεστή αγκαλιά στο σπίτι είναι αυτό που μας ηρεμεί και μας καθησυχάζει… Οι πελάτες λοιπόν, που μας εμπειστευτήκανε, αρχικά τουλάχιστον, λύσανε το μεγαλύτερο πρόβλημα όλων, την μοναξιά τους! Γιατί οποιοδήποτε πρόβλημα/θέμα αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος, ακόμη και το πιο μικρό και ασήμαντο, χωρίς να έχει έναν άνθρωπο δικό του να μιλήσει, να του πεί μια κουβέντα ενθαρυντική ή ακόμη και μια συμβουλή, φαντάζει τεράστιο. Όλοι θέλουμε έναν σύντροφο που θα μας κρατήσει το χέρι και θα μας δώσει κουράγιο και όρεξη για ζωη, γιατί:

Η ζωή είναι πιο όμορφη όταν την μοιράζεσαι με κάποιον !

couples_bg