Γονείς

middle-age-couple

Αγαπητοί γονείς, Ανησυχείτε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα;

Έιμαστε εδώ για να σας δείξουμε το δρόμο, προς την ευτυχία τους…ζούμε σε μια εποχή στην οποία φοβόμαστε να γνωρίσουμε και να επικοινωνήσουμε με άλλους ανθρώπους, όμως η επικοινωνία με το άλλο φύλο και η δημιουργία της δικής μας οικογένειας είναι πολύ μεγάλη κατάκτηση! Τα παιδιά σας δυστυχώς ζούνε εγκλωβισμένα σε μια κοινωνία στην οποία αναγκάζονται να αφιερώσουν πολύτιμο χρόνο για την επαγγελματική τους αποκατάσταση, ή ενδεχομένως να εργάζονται ήδη με κάποιο απαιτητικό ωράριο. Αποτέλεσμα όλου αυτού η παραμέληση ενός πολύ βασικού θεσμού της κοινωνίας μας, του θεσμού της οικογένειας.
Οι νέοι άνθρωποι καλούνται να ανταποκριθούν στις επιταγές της σύγχρονης εποχής και ξεχνάνε τον απώτερο προορισμό του ανθρώπου, ο οποίος είναι η δημιουργία της δικής τους οικογένειας. Εδώ η συμβολή των γονέων, μπορεί να γίνει καθοριστική και να βοηθήσει ένα παιδί που έχει αμελήσει την προσωπική του ζωή. Μπορούμε να βοηθήσουμε έναν γονέα με ειδικούς επιστημονικούς συνεργάτες, τους οποίους διαθέτει το γραφείο μας στην επιλογή του ιδανικού συντρόφου για την ζωή του παιδιού του.

Το γραφείο μας και τη πολυετή πείρα μας στο συνοικέσιο θα σας βοηθήσει σε αυτό κάνοντας πιο άμεση και αποτελεσματική την προσπάθειά σας.

Σίγουρα, για τα δικά μας πρόσωπα και για τα άτομα της οικογενείας μας θα κάναμε τα πάντα για να τα δούμε ευτυχισμένα και να ονειρεύονται ξανά.

Αν πιστεύετε, λοιπόν, πως κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο έχει επαναπαυτεί στην ρουτίνα της καθημερινότητάς του, τότε ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι εσείς για να το βοηθήσετε.

Με σεβασμό κατανόηση και πολύ ευαισθησία βοηθούμε ακούμε και επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες που μας δίνετε για τα αγαπημένα σας πρόσωπα/παιδιά έτσι ώστε να μην επαναληφθεί κάποια άσχημη εμπειρία που αποκόμισαν στο παρελθόν.

Έτσι, στην κατάλληλη αναζήτηση του ανθρώπου που θα συνεχίσει για πάντα την ζωή του με το επιθυμητό πρόσωπο μπορείτε να παίξετε πρωταρχικό ρόλο.

Είμαστε έτοιμοι και πάνω από όλα έχουμε και τους κατάλληλους πελάτες για να αποκαταστήσουμε και να συνεισφέρουμε στην δημιουργία οικογένειας.Μπορούμε να βοηθήσουμε αν μας δείξετε εμπιστοσύνη και σίγουρα θα έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τόσοι άνθρωποι που μας εμπειστευτήκανε έχουν αλλάξει την ζωή των παιδιών τους για πάντα..

Γιατί όχι και εσείς? Μην το αφήνετε στην τύχη του, γιατί ο χρόνος περνάει. Βοηθήστε και εσείς λίγο.. και εμείς, πάντα με διακριτηκότητα και εχεμύθεια θα κάνουμε τα υπόλοιπα…

 

 Η λέξη προξενιό είναι παρεξηγημένη αλλά επανέρχεται δυναμικά στην ζωή μας κάνοντας νέα μόδα το “συνοικέσιο”.

happy-young-lady