Εκλεκτές Γνωριμίες Γάμου

Get Adobe Flash player

Για να φανούν οι φωτογραφίες θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι χρήστες της ιστοσελίδας.
Για την εγγραφή σας, πηγαίνετε στο μενού "Σύνδεση / Δημιουργία λογαριασμού" στα δεξιά.

Άνδρες

2044 - 53χρονος Υψηλομισθος Διευθυντής

ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 53 ΕΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΖΗΤΕΙ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΌΜΩΣ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ

Καλαμάτα_Τραπεζικός 40 Ετών - 2268

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ 40 ΕΤΩΝ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΜΕ ΧΟΜΠΥ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΖΗΤΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΕΩΣ 35 ΕΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

2198 - 40Χρονος Επιχειρηματίας

ΑΝΤΡΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ 40 ΕΤΩΝ, ΑΡΡΕΝΩΠΟΣ, ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΟΣ, ΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΨΥΧΙΣΜΟ, ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ΤΟΠΟ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΚΟΠΕΛΑ 34ΧΡΟΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ.

2139 - 47Χρονος Ελεύθερος Επαγγελματίας

ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ 47 ΕΤΩΝ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑ, ΕΞΟΧΙΚΟ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΗΣΙ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΖΗΤΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΩΣ 35 ΕΤΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Η ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΗ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.

2014 - 45χρονος Δημόσιος Υπάλληλος

 ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 45 ΕΤΩΝ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟΣ ΖΗΤΕΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΕ ΚΥΡΙΑ ΕΞΩΣΤΡΕΦΗ ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΧΗΡΑ Η ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΗ

Γυναίκες

Πειραιάς_63 Ετών Χήρα Συνταξιούχος - 1394

63ΧΡΟΝΗ ΧΗΡΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΖΗΤΕΙ ΚΥΡΙΟ ΩΣ 70 ΕΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΧΗΡΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ.

Νέος Κόσμος_32 Ετών Δασκάλα - 1393

ΔΑΣΚΑΛΑ 32 ΕΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΝΙΜΗ, ΖΕΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΡΕΤΙΡΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΕΩΣ 35 ΕΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ.

Λούτσα_36 Ετών Καθηγήτρια -1392

ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ 36 ΕΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΠΙΤΙ ΖΗΤΕΙ ΑΝΔΡΑ ΩΣ 42 ΕΤΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ.

Νέα Μάκρη_ Λογίστρια 37 Ετών - 1391

ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΟΠΕΛΑ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ 37 ΕΤΩΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΉ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΖΗΤΕΙ ΕΩΣ 47 ΕΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

Χολαργός_Ελεύθερη Νοσηλεύτρια 33 Ετών - 1390

ΕΛΕΥΘΕΡΗ 33 ΕΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΜΕ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΖΗΤΕΙ ΚΥΡΙΟ ΕΩΣ 45 ΕΤΩΝ ΜΕ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Αναζήτηση

Μετάφραση