Εκλεκτές Γνωριμίες Γάμου

Get Adobe Flash player

Για να φανούν οι φωτογραφίες θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι χρήστες της ιστοσελίδας.
Για την εγγραφή σας, πηγαίνετε στο μενού "Σύνδεση / Δημιουργία λογαριασμού" στα δεξιά.

Άνδρες

Παγκράτι_Ελεύθερος 45 Ετών - 2260

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ 45 ΕΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΕΥΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ ΖΗΤΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΕΩΣ 40 ΕΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟ ΓΑΜΟ.

2108 - 46χρονος Υπάλληλος Δημοσίου

ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΘΩΣΠΡΕΠΕΙ ΖΗΤΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ Η ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΕΩΣ 40 ΧΡΟΝΩΝ. 2103251700.

 

 

2087 - 54χρονος Ανώτατος Δημόσιος Υπάλληλος

ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΣ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ 54 ΕΤΩΝ ΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΥΘΥΜΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΛΟΣΥΝΑΤΟΣ ΖΗΤΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΗ ΚΑΛΟΚΑΡΔΗ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΒΟΛΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

2226 - 38Χρονος Από Βόλο Ελευθέρος Επαγγελματίας

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΒΟΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΣ 38 ΕΤΩΝ ΖΗΤΕΙ ΚΟΠΕΛΑ ΕΩΣ 34 ΕΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟ ΒΟΛΟ 

2044 - 53χρονος Υψηλομισθος Διευθυντής

ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 53 ΕΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΖΗΤΕΙ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΗ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΌΜΩΣ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ

Γυναίκες

Νέα Μάκρη Λογίστρια 37 Ετών - 1391

ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΟΠΕΛΑ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ 37 ΕΤΩΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΉ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ ΖΗΤΕΙ ΕΩΣ 47 ΕΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

Χολαργός Ελεύθερη Νοσηλεύτρια 33 Ετών - 1390

ΕΛΕΥΘΕΡΗ 33 ΕΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΜΕ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΖΗΤΕΙ ΚΥΡΙΟ ΕΩΣ 45 ΕΤΩΝ ΜΕ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Καθηγήτρια 41 Ετών Μελίσσια - 1389

ΚΥΡΙΑ 41 ΕΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΗ ΜΕ 1 ΠΑΙΔΙ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΗ ΜΕ ΚΑΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΖΗΤΕΙ ΚΥΡΙΟ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΟ ΜΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗ ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΝ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Δημόσιος Υπάλληλος 36 Ετών Βούλα - 1388

ΝΕΑ 36 ΕΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΗΤΕΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΕΩΣ 45 ΕΤΩΝ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ Ή ΔΙΑΖΕΥΓΕΜΝΟ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΥΚΑΤΑΤΣΤΑΤΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΕ ΟΜΟΡΦΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Ιδιωτική Υπάλληλος 53 Ετών Αθήνα - 1387

ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΗΣ ΚΥΡΙΑ 53 ΕΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΗ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΚΑΛΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΖΗΤΕΙ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΕΩΣ 62 ΕΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ.

Αναζήτηση

Μετάφραση